lördag 12 april 2008

Som i en ugn, i en bastu

Nu ar det pa tok for varmt. Det gar knappt att leva. Aven om man ligger under flakten och duschar varje kvart sa kanns det som att sitta i en bastu och bara osa pa vatten oavbrutet. Gar inte att ta nagra promenader eller gora minsta anstrangning. Klaga inte pa kylan, valkomna den och omfamna den.

Aj aj aj, hur ska detta ga?

Fortsattning foljer en annan dag.

5 kommentarer:

SOFIA sa...

Ja, nu ar det fan vad jag kallar unliveable har. Hur lever man i konstant 40 graders varme?! Dar rok de sma traningspassen, promenaderna, andningsmojligheterna samt tankeformagan. Inte, inte bra.

johanna sa...

Ta in på ett AC-rum någon gång då och då! Och såklart, kosta på er kallt vatten!

Här klagas inte på kylan, det vår och fint. Ser fram emot när ni kommer hem!

johanna sa...

det är vår och fint

mamma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mamma sa...

Jag tog bort hela kommentaren när jag skulle rätta till ett stavfel.
Jag tänker klaga på kylan för jag är trött på att gå i vinterjacka och tjocka skor. Idag har vi i alla fall haft lite sol men efter sol komdet regn och det i mängder. Men jag såg en fantastisk regnbåge och det var ett plus. Jag förstår att ni lider i värmen och att det måste vara mycket jobbigt. Men Johannas ide om AC tycker jag var bra. Varför inte gå till det utkylda och kalla pizza hut dricka vatten och äta vitlöksbröd några timmar då och då, jag frös där. Men det blir väl tråkigt i längden. Kramar från oss.